Static copy from one map to other

Hier geht es rund um das Verändern der Statics und die dazu nutzbaren Tools.

Moderator: Mods - Mulbearbeitung

Antworten
Nachricht
Autor
TradeMAK

Static copy from one map to other

#1 Beitrag von TradeMAK » 12 Mär 2008 19:19

Hello, fellow developers!
I was told there is a static copy tool, which will copy statics from one map to other. If you know it, please do tell!

Benutzeravatar
eri
Silber Mitglied
Beiträge: 361
Registriert: 13 Jan 2004 12:40
Wohnort: yeti-land (laut nacor ^^)
Kontaktdaten:

#2 Beitrag von eri » 12 Mär 2008 19:35

Bild

TradeMAK

#3 Beitrag von TradeMAK » 12 Mär 2008 20:48

Yeah, I posted that. But with mulpatcher I only copied the landmass. Now I need to copy the statics!

nazghul

#4 Beitrag von nazghul » 12 Mär 2008 20:52

radmapcopy
use the forum's search function for links

TradeMAK

#5 Beitrag von TradeMAK » 12 Mär 2008 22:00

That program doesn't work for custom maps. When I try to copy it says "Cannot copy unknown maps"

nazghul

#6 Beitrag von nazghul » 12 Mär 2008 22:46

of course it does. If all pathes are entered correctly (I used it to copy dungeons from/to custom/common maps, even of different size)

TradeMAK

#7 Beitrag von TradeMAK » 13 Mär 2008 09:14

Well....I don't know. I have lots of problems with our map, it doesn't work with centrED, for example. All the other maps do work. Maybe you should try to copy it and the, if you succeed, tell me how you did it. You can get the map file here: http://www.lorienrpg.ru/rus/modules.php ... ories_id=1

RadstaR
Junior Mitglied
Beiträge: 70
Registriert: 29 Dez 2006 06:22
Kontaktdaten:

#8 Beitrag von RadstaR » 13 Mär 2008 13:00

TradeMAK : Whats your map Filesize and real map size ? You have maybe non-standard map size.

EDIT: Yes, you have non standard map size. Original is 77 070 336 and yours 77 070 140

TradeMAK

#9 Beitrag von TradeMAK » 13 Mär 2008 15:18

I see...well, how do I change it to normal?

TradeMAK

#10 Beitrag von TradeMAK » 18 Mär 2008 00:28

Okay, I changed it back to normal, but the poblem is that now the program shows an error when I want to copy statics - it says "Read beyond end of file." after going 100% with "Reading destenation file: Staidx0.mul"

RadstaR
Junior Mitglied
Beiträge: 70
Registriert: 29 Dez 2006 06:22
Kontaktdaten:

#11 Beitrag von RadstaR » 18 Mär 2008 03:39

Staidx0.mul file size for map0 6144x4096 must be 4 718 592 bytes.

TradeMAK

#12 Beitrag von TradeMAK » 18 Mär 2008 19:04

Any idea how to fix it?

RadstaR
Junior Mitglied
Beiträge: 70
Registriert: 29 Dez 2006 06:22
Kontaktdaten:

#13 Beitrag von RadstaR » 18 Mär 2008 22:14

As i wrote, if your staidx0.mul file have other filesize, yours file is bad.

TradeMAK

#14 Beitrag von TradeMAK » 20 Mär 2008 08:51

Yes, I understood. I ment, how do I fix the wrong size problem on staidx0.mul? Can I do it via hex editing?

Antworten